Monday, March 19, 2018

Liberalno demokratska partija poručila je da je dužnost države da spreči lidera radikala Vojislava Šešelja da "crta mete na čelo" svima koji ne misle kao on.

LDP u saopštenju navodi da je Šešelj opet napao Natašu Kandić, Sonju Biserko i Jelenu Milić, "u starom stilu traženja domaćih izdajnika i stranih plaćenika".

To, kako navode, potvrđuje tezu te stranke da se Šešelj vratio iz pritvora "željan da dovrši rat sa onima sa kojima to nije uspeo devedesetih godina".

Dužnost države je da ovakve napade na građane spreči, da svakoga upozori, pa makar to bio i Šešelj, da ne može da ugrožava nečiji integritet, dovoditi u sumnju njegov profesionalni angažman, što rezultira pretnjama koje lako prerastu u fizički obračun, kada to protagonistima te politike zatreba. 

LDP navodi i da Šešelj crtanjem meta na čelu svima koji ne misle kao on, želi da dobije neki politički poen kod pojedinaca koje je kontaminirao svojom nesrećnom politikom. 

Komentarišući slučaj Čede Čolovića, muškarca uhapšenog zbog sumnje da je hrvatski špijun, lider radikala je za "Informer" izjavio da su Nataša Kandić, Sonja Biserko i Jelena Milić najveći hrvatski špijuni u Srbiji.

Komentari  

+1 #1 djuro 06-09-2016 18:54
sta ovaj vise prica pa on treba da je vec na robiji po vise osnova a ovo sto brani proverene koji rade protiv Srbije potvrdjuje predhodno receno
Prijavi administratoru
loading...

MOŽDA VAM JE INTERESANTNO

 
loading...
Loading...

PRATITE NAS

 

KONTAKT

+ 381 65 333 9029

info@expres.rs

Marketing

TEMPERATURA

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!