Thursday, March 22, 2018

Operativci beogradske policije imaju novi trag u slučaju ubistva pevačice Jelene Krsmanović, koji bi istragu vrlo brzo mogao da dovede do zločinca.

Taj pravac je sasvim novi u odnosu na dosadašnje rasvetljavanje monstruoznog ubistva, u čijem je fokusu bila sama porodica Marjanović.

Danonoćno sklapanje kockica, kao i gotovo hirurški precizno traženje materijalnih tragova mogli bi da daju rezultate vrlo brzo. U toku je veštačenje novopronađenih dokaza, uzetih kako iz doma Marjanovića, tako i sa nasipa gde je Jelena poslednji put viđena živa.

Na pramenu kose, koji je pronađen pored kanala u kojem je bilo telo Jelene Marjanović, nema DNK tragova ni poznate ni nepoznate osobe, pokazalo je veštačenje.

"Ne postoji savršen zločin, iako se činilo kada je reč o ubistvu pevačice, da se baš to dogodilo", navodi izvor "Novosti".

PREPORUČUJEMO

 

Jelenu ubio robijaš iz Zabele s kojim je navodno bila u tajnoj vezi?!

 

Istraga je započela malo nespretno, posebno jer ni lice mesta, gde je pronađeno telo žene, nije bilo uopšte obezbeđeno. Uništeno je dosta bioloških tragova, a razni "šetači", pa i novinari, kontaminirali su taj prostor. Verujemo da je ovaj novi trag, pravi pravac istrage koji vodi do zločinca."

Na osnovu analize baznih stanica, kao i izveštaja patologa, kritično veme u kome se odigrao zločin je između 16.30 i 17 časova 2. aprila. Posebnu pažnju izaziva zabeležena komunikacija više mobilnih telefona na tom prostoru.

"Proučavamo komunikaciju od 16.42 do 16.51 minuta", objašnjava naš sagovornik.

"Verujemo da je tu ključ Jelenine smrti. Nekoliko telefonskih brojeva je identifikovano. Pripremamo se za razgovor sa njihovim vlasnicima."

Policija je do sada ispitala kompletnu porodicu Marjanović, Jelinog supruga Zorana, njegove roditelje, brata i sina iz prvog braka, njenu majku, kumove... Izjavu je dala i Zoranova prva žena.

U dva navrata policija je boravila i u kući Marjanovića u Borči. Prvi put odmah posle pronalska tela, kao i prošle nedelje kada je pretres trajao nekoliko sati. Odneta je odeća i obuća članova porodice Marjanović, kao i lične stvari ubijene pevačice.

Jelena Marjanović nestala je, prema svedočenju njenog supruga, tokom trčanja po nasipu u naselju Crvenka u Borči.

POSETA NOVOM PAZARU

Jelena Marjanović je mesec i po pre ubistva boravila kod svoje bliske rodbine sa očeve i majčine strane u Novom Pazaru. Tada je dala i poslednji intervju u kome je najavila povratak na scenu.

"Istražujemo da li je tokom boravka u Novom Pazaru imala neke probleme ili se sukobila sa nekim - navodi naš", navodi sagovornik.

"Uzeli smo izjave od nekih rođaka. Istražujemo i taj pravac."

Komentari  

+1 #2 Igor 20-04-2016 09:35
ovaj slucaj ce se resiti bas pred izbore
Prijavi administratoru
+1 #1 Sara 20-04-2016 09:34
Zaista težak slučaj za policiju. Ovde je zanimljivo da porodica očigledno krije informacije važne za istragu i drže do porodične časti to jest žele da idealizuju Jelenu i njen brak u javnosti. Zbog toga i policija i ne može da dođe do krivca.Očigledn o da je na sa nekim imala aferu i da ju je on ubio kada je vreovatno htela da prekine tu vezu.
Prijavi administratoru
loading...

PRATITE NAS

 

KONTAKT

+ 381 65 333 9029

info@expres.rs

Marketing

TEMPERATURA

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd