Saturday, September 23, 2017

Sporadični sukobi između koalicionih partnera SNS i SPS već mesecima ne jenjavaju. I mada se čelnici obe stranke najčešće ograđuju tvrdeći da ozbiljne razmirice ne postoje, njihovi aktivisti, čini se, ne dele takav stav.

Ovaj snimak je dokaz tome.Grupa aktivista SPS-a ispred beogradske Kombank Arene danas je na sav glas skandirala uvrede na račun predsednika Vlade Srbije i lidera naprednjaka Aleksandra Vučića.

Naime, grupa od petnaestak aktivista SPS-a praćena trubačima na sav glas je uzvikivala pozanatu parolu: "Vučiću, pederu!"

Aktivisti su, nakon toga, poruku koalicionim partnerima poslali i pevajući pesmu: "Mogu samo da nas mrze oni što nas ne vole".

Na zvaničnom niovu situacija je sasvim drugačija.

Zamenik predsednika Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić upravo je juče izrazio očekivanje da će ta partija nakon izbora biti deo vlade, zajedno sa Srpskom naprednom partijom.

[quote width="auto" align="left|right|none" border="COLOR" color="COLOR"]"To bi bilo dobro za stabilnost Srbije i za nastavak započetih reformskih poslova. Mi pravimo najbolji mogući izborni rezultat za SPS i želimo da posle izbora nastavimo sa SNS-om posao velikih reformi, u čemu sarađujemo na obostrano zadovoljstvo"[/quote] rekao je juče Antić.

On je kao "spekulacije" odbacio navode o sukobu SPS-a i SNS-a, rekavši da sukoba među tim partijama nema, a za partijske lidere Aleksandra Vučića i Ivicu Dačića rekao je da su "odgovorni i racionalni političari" i da svoj odnos grade tako da "donesu najbolju odluku za građane", dok su lični utisci, osećanja i temperament "u drugom planu".

I potpredsednica SNS Zorana Mihajlović nedavno je istakla da sukob između SNS-a i SPS-a ne postoji, iako je i ona sama bila učesnika razmirica koji su sporadično izbijale na liniji SPS-SNS.

Aktivisti ovih stranki, čini se, ne dele to mišljenje.

Komentari  

0 #2 Strahinja 10-04-2016 13:48
SPS carevi
Prijavi administratoru
0 #1 Bobana 10-04-2016 13:48
To oni izljubavi
Prijavi administratoru

PRATITE NAS

 

KONTAKT

+ 381 65 43 43 646

info@expres.rs

Marketing

ANKETA

Da li biste vi imali seks na prvom sastanku?

TRENUTNA TEMPERATURA

 
DMC Firewall is a Joomla Security extension!