Tuesday, March 20, 2018

Policija je u Negotinu pronašla beživotno žensko telo, u blizini silosa u tom gradu.

Uviđaj je u toku i radi se na identifikaciji tela.

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE
Pronađeno telo u Negotinu
Devojčica izvršila samoubistvo

 

Pored Tehničke škole u Negotinu, u blizini silosa, pronađeno je beživotno telo maloletne ženske osobe. Sumnja se da je reč o Mariji Belčić (13), devojčici koja je nestala iz porodičnog doma u ponedeljak oko 3 sata ujutro.

Prema prvim informacijama, u pitanju je samoubistvo skokom sa silosa.

Policajci obezbeđuju mesto gde je telo pronađeno.

Uviđaj je u toku.

Marija Belčić (13) iz Negotina, učenica 7. razreda OŠ “Branko Radičević“ nestala je iz roditeljske kuće u ponedeljak, najverovatnije oko 3 sata ujutru. Nestanak su primetili baka i deda, u ponedeljak ujutru, pred njen polazak u školu.

- Marija nije pokazivala nezadovoljstvo. Jedino što je primetno bilo u njenom ponašanju jeste da je popustila u školi. Nikada je nismo tukli ni supruga ni ja. Najveća kazna bila je oduzimanje mobilnog telefona. To je uvek trajalo po dva do tri dana i onda bismo joj isti vratili. Tako je bilo i sada, ali ona je dan pre njenog nestanka uzela svoj mobilni telefon koji sam sakrio od nje. Marija je poslala SMS u 02:45 časova svom dečku, a poruka je bila ljubavne sadržine – u neverici je rekao otac nestale devojke, Goran Belčić pre nego što je beživotno telo maloletnice pronađeno u Negotinu.

Marija Belčić je živela sa babom, dedom i sestrom u kući na Samarinovačkom putu, a njen nestanak je primećen oko 6 sati ujutru.

- Moj otac, a Marijin deda čuo je oko 2 sata ujutru Mariju kako odlazi u toalet ali se kasnije uspavao. Ona se očigledno iskrala iz kuće u tom periodu i to na sporedna vrata jer je samo tako mogla da napusti kuću nečujno. Ne znam šta da mislim. Ali sumnjamo da je neko sačekao. Svi smo u šoku – kaže otac nestale devojčice.

Od ponedeljka popodne društvene mreže u Negotinu pretrpane su objavama o nestanku devočice.

Komentari  

0 #2 Inna 05-04-2016 17:09
Jao dete drago,koliko tuge ovih dana...pocivaj u miru
Prijavi administratoru
0 #1 Ana 05-04-2016 17:08
Sta se ovo desava??? Svaki dan neka tragedija....
Prijavi administratoru
loading...

MOŽDA VAM JE INTERESANTNO

 
loading...
Loading...

PRATITE NAS

 

KONTAKT

+ 381 65 333 9029

info@expres.rs

Marketing

TEMPERATURA

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd