Tuesday, March 20, 2018

Beograd -- Predsenik Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić izjavio je da je dobra vest za građane odluka Vučića da "podnese ostavku na mesto predsednika Vlade Srbije".

"Vanredni parlamentarni izbori će pokazati i Aleksandru Vučiću i njegovom režimu da građani neće ćutati dok im se smanjuju plate, otimaju penzije, povećavaju porezi i cene", naveo je Pajtić u pisanoj izjavi.

Kako kaže, građani "neće mirno gledati kako se samo oni na vlasti bogate, kako od svojih smanjenih plata plaćaju privatne poslovne dogovore provučene kroz tajne ugovore i da neće pristati na ućutkivanje kritike, strahovladu i uništavanje institucija".


On je dodao da će DS na izbore izaći sa programom kojim će pokazati da se reforme mogu sprovoditi i nova radna mesta otvarati bez smanjivanja plata, bez štednje na građanima, bez ućutkivanja kritike i bez zloupotrebe vlasti.

"Čovek koji govori kako je 'pre godinu i devet meseci zatekao državu pred bankrotom' verovatno misli na ono što je sam ostavio u periodu svoje vlasti od 2012. do 2014. godine. Čovek koji, kada kaže 'da ne želi pogled u prošlost', misli samo na sopstvenu prošlost dok tuđu, falsifikovanu prošlost, već četiri godine koristi kao izgovor za sopstvenu nesposobnost, sada očekuje od građana još jednu šansu 'da se otarasi mangupa u svojim redovima'. Verovatno zato što prva četiri puta nije umeo dobro da ih izabere, a sada, peti put, to će uraditi baš kako treba", dodao je Pajtić.

Lider DS je dodao da je jedini problem to što je Aleksandar Vučić "već toliko puta u prethodne četiri godine obmanuo građane, da nema pravo ni od koga da traži da mu ikada više veruje".

Komentari  

0 #1 nikola 17-01-2016 18:50
pajticu mnogo seres ni vi niste bolji nite ce te da budete
Prijavi administratoru
loading...

MOŽDA VAM JE INTERESANTNO

 
loading...
Loading...

PRATITE NAS

 

KONTAKT

+ 381 65 333 9029

info@expres.rs

Marketing

TEMPERATURA

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd