TOPLIČKI

Saopštenje OO SNS Prokuplje: Destrukcija kao politika
REAKCIJA

PROKUPLJE- Kada postoji želja za iskrenim pokušajima da u kulturi našeg grada unesemo nešto novo i kada se sve to izvrgne ruglu i besramno kritikuje, onda ne preostaje ništa drugo nego da ih u toj močvari koja je prirodna sredina za takve kritizere i ostavimo.

Nije im bilo malo sto su devastirali našu opstinu, ostavili budžetska dugovanja od 2 milijarde dinara, nas i našu decu orobili kreditima do 2023. godine, već pokušavaju i  da svaku našu zdravu ideju sruše. Sama suština je bila da se kod mladih razvije takmičarski i stvaralacki duh jer je upravo to jedino što nam nisu uzeli u 12 godina njihovog vladanja. Toliko smo se usresredili da mladima ulepšamo detinjstvo u predhodne 2 godine povlasticama u vrtiću i stalnim dečjim priredbama, značajnim uređenjem škola, da je ovaj udarac na još jednu dobru ideju sa njihove strane zaista prevršio svaku meru.

Zbog negativnog odijuma koji Demokratska stranka pokušava da napravi oko najplemenitije stvari, a to je umetnost, kreativnost i stvaralaštvo mladih, mi odustajemo.  Videli smo koliko su im deca i mladi bili značajni za vreme vršenja vlasti  i kakvu su pustoš ostavili iza sebe ne razmišljajući na njihovu budućnost već samo na svoj lični interes.

Cilj Srpske napredne stranke zaista nije bio da bilo koga uvredi več da kod mladih podstice razvoj kreativnost, stvaralastvo i volju.

Što se tiče humanosti Demokratske stranke, oni je nisu pokazali 12 godina unazad, a dokazali su upravo sada da im ništa nije sveto. Kada ceo svet žali zbog masakra nedužnih u Parizu, nisu se udostojili da spuste zastave na pola koplja i pokazu solidarnost za nevino stradalim osobama i njihovim porodicama, ali se uvek sete da guše napredak i stvaralaštvo.

Ovom prilikom molimo sve one koji su bili orni da se druže, stvaraju i uče da nam ne zamere i nastave da razvijaju svoj talenat onako kako su to radili do sada, da će biti drugih konkursa i drugih takmičenja.

Podeli vest sa prijateljima:

Dodaj komentar

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Redakcija expres vesti ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije expres vesti.

PRATITE NAS

info@expres.rs

Marketing

ANKETA

Da li će Nikolić i u drugom mandatu biti predsednik Srbije ?

TRENUTNA TEMPERATURA

DMC Firewall is a Joomla Security extension!