TOPLIČKI

BLACE - Ceca Ražnatović održala je veliki koncert na manifestaciji "Dani šljive" u Blacu.

Zanimljivo je da folkerka nikada nije imala koncerte na jugu Srbije, osim u Nišu. Na radost svih, pretpostavljamo, došao je i taj dan kada je Ceca održala koncert na Danima šljive. Organizatori kažu da je teško bilo doći do “srpske majke” i ugovoriti nastup, ali kad “proradi” veza kod nas sve može da se završi. 

"Dobro veče Blace. Dobro veče moja rodna Toplico. Hvala što ste mi priredili ovako divan doček, prosto ne mogu da sakrijem suze. Hvala vam još jednom".- rekla je Ceca

Nakon uvodne numere "Nevaljala" organizatori su Ceci uručili poklon i zahvalili joj se na dolasku.

Naime, poznati kao dobri domaćini i uspešni proizvođači rakije Blačani su Ceci poklonili bure rakije.

Koncertom najveće srpske folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović je završena trodnevna turističko – privredna manifestacija Dani šljive  – Blace 2015.

Cecin nastup

 

Autor:M.K.

 

Podeli vest sa prijateljima:

Komentari  

0 #1 Lady Gaga 25-08-2015 05:52
Naravno da posle Arkana, srpskog heroja i muškarčine, oca i muža i glave porodice ništa nije isto jer ni jedan mu nije niti će biti blizu ovom junaku,koga bi svaka prava žena poželela za sebe.
Naša Majka Nacije je za sebe odabrala i darovana je od Boga čovekom koji je bio SRBSKA ikona, borac za svoj narod i zaštitnik, Srbin prije svega, a ne ko neke druge što su za parama potrčale, udale se za.......tamo nekog i dobile Swarowsky klonu, da bi mogla grdna da ser@e misleći na Gospu iz Međunožja....pa rdon, iz Međugorja, dok joj potomkinja cepa Divin hit
PUŠTI ME DA RASKINEM S NJOM UMEŠTO T***** JA!
i kači slike Arkanovog potomka Veljeca po zidovima svoje devojačke sobe u jednom zamku nadomak Beča.
Znam ja da su mloge izgubljene nesretnice sa ovog portala ljubomorne na impresivnu ljubav Arkanovu i Divinu, dostojnu antičke legende, jer iako je ista bila kratkog veka, u svojoj tragediji uzdigla se u nezaborav. A O TOME I TAKVOJ SREĆE SUHOPIčASTE CECOMRZALJKE NE MOGU ČAK NI DA SANJAKU.
I što je najdivnije, ljubav
Prijavi administratoru
loading...

PRATITE NAS

KONTAKT

+ 381 65 43 43 646

info@expres.rs

Marketing

ANKETA

Da li će Aleksandar Vučić biti predsednik Srbije ?

TRENUTNA TEMPERATURA

 
Our website is protected by DMC Firewall!