TOPLIČKI

Reagovanje Milana Arsovića i Biljane Popović na konferenciju za štampu OO DS Prokuplje

Milan Arsović:

Kriv sam zato što su tu gde jesu

Posle 19 godina provedenih u stranci, gde je bilo i lepih i loših trenutaka, zar bih mogao nesto ružno da kažem o Demokratskoj stranci?

Ne želim da komentarišem odluku nepostojećeg odbora DS, a naročito ne hrabrost i bahatost onih koje sam lično tu doveo.

Preuzimam odgovornost jer sam svojevremeno učinio najveću političku grešku  donoseći odluku o kolektivom ulasku članova DHSS u OO DS Prokuplje, ne vodeći računa da su u svojoj političkoj karijeri , kao elementarna nepogoda uništili sve stranke iz kojih su i u koje su preletali, rukovodeći se isključivo licnim interesima. Njihova bahatost  ide dotle da , mimo statuta, daju sebi za pravo da bilo koga isključe iz nje,kako bi za svoju nesposobnost da bilo šta pametno učine za grad krivili druge. Ali to više i nije bitno, ne želim da se borim protiv onih koji misle da sve znaju, a ja mislim, da ne znaju ništa , jer su za godinu dana uspeli da ostanu bez odborničkog kluba, da po prvi put u novijoj istoriji ostanu bez cenzusa.  Istine radi na  kraju svog predsedničkog mandata sam im kao blago ostavio 27% glasova građana, 16 odborničkih mesta u skupštini i 3500 članskih knjižica.

Demokratskoj stranci želim sve najbolje, a građane i  sve bivše članove DS Prokuplja,koji su je zbog nestručnog vodjenja napustili, pozivam da se pridruže  SOCIJALNOJ PRAVDI.

 

Biljana Popović:

Ja sam njima dala crveni karton

OO DS Prokuplje ne postoji, jer su ga istinske demokrate i časni ljudi odavno  napustili  zbog konstantnog degradiranja i urušavanja  od strane onih čiji su lični interesi ispred interesa građana. Kao nestranačka ličnost na listi Demokratske stranke, sa ogromnom podrškom svojih birača, nemam moralno pravo da sledim ostalu grupicu višestrukih preletača koji su izigrali svo poverenje. Od mene su odavno dobili crveni karton. Kao deo novoformirane odbornicke grupe SOCIJALNA PRAVDA, zalagaću se da podržim  sve odluke koje su u interesu građana Prokuplja.

Podeli vest sa prijateljima:

Komentari  

0 #4 Gordana 30-05-2015 10:12
Nema dileme, ispravna odluka ne biti sa rodjenim gubitnicima. Sve najbilje Arsi i Bilji
Prijavi administratoru
0 #3 Demokrata 29-05-2015 00:16
Nadam se da ce neko iz vrha DS-a ovo da procita i da ce da razjuri ovu demohriscansku bandu
Prijavi administratoru
0 #2 Darko 29-05-2015 00:13
Nemojte vise , moze da preraste u silovanje ispranih mozgova
Prijavi administratoru
0 #1 Andrija 29-05-2015 00:10
UH, ala ovo boli. Svaka reč u srce pogadja. Pametnom dosta.
Prijavi administratoru
loading...

PRATITE NAS

KONTAKT

+ 381 65 43 43 646

info@expres.rs

Marketing

ANKETA

Da li će Aleksandar Vučić biti predsednik Srbije ?

TRENUTNA TEMPERATURA

 
DMC Firewall is a Joomla Security extension!