TOPLIČKI

ProkupačkI KORZO: Jedna od najlepših ulica na svetu

Jedna od najlepših ulica na svetu,  prokupačko  šetalište, dugo gotovo kilometar sa drvoredom od stotinu rascvetalih lipa ovih dana sigurno je jedna od njlepših ulica u ovom delu Srbije.

Prema  rečima nadležnih u Javnom komunalnom preduzeću "Hameum", ovaj drvored star je gotovo čitav vek koliko i pojedina stabla u njemu, a i redovno se obnavlja.

"Nije dolazilo u obzir da se lipe koje su zaštitni deo grada poseku ni onda kada je uredjivana pešačka zona Jug Bogdanove ulice, čak ni zbog upozorenja graditelja da bi njihovo korenje moglo da ugrozi šetalište, kažu ljubitelji prirode, prokupački ekolozi.

"Pravo  je zadovoljstvo popiti kafu u najmirisnijoj ulici na svetu u nekoj bašti ovdašnjih kafica i ja svake godine obavezno u ovo vreme zbog toga ovde dolazim, kaže posetilac iz Kuršumlije.

 

Podeli vest sa prijateljima:

Komentari  

+1 #2 Gentokulin 21-06-2016 23:13
Jeste sanja, i kad ne bi bilo toliko pasa lutalica, toliko razbacanog smeća.... Kad bi se sredile fontane... Kad bi se opralo ponekad... Kad bi moglo da se prođe od bašta kafića... Bilo bi
Prijavi administratoru
+2 #1 Sanja Okicic 19-06-2016 23:59
još kada bi dodali žardinjere pune cveća i kada bi kandelaberi bili ukrašeni tada bi naš korzo, jedinstven u Srbiji ,bio jš lepši i prijatniji za dušu!
Prijavi administratoru
loading...

PRATITE NAS

KONTAKT

+ 381 65 43 43 646

info@expres.rs

Marketing

ANKETA

Da li će Aleksandar Vučić biti predsednik Srbije ?

TRENUTNA TEMPERATURA

 
DMC Firewall is a Joomla Security extension!