TOPLIČKI

Otvoreno novo obdanište u Prokuplju

PROKUPLJE - Predsednik opštine Prokuplje Miroljub Paunović I članica veća zadužena za kulturu Milica Erić, presecanjem vrpce danas su otvorili novoizgrađani objekat Predškolse ustanove „Neven“ u Sokićevom bulevaru u Prokuplju.

Gordana Cvetković, direktorica PU „Neven“ pozdravila je prisutne goste i povela u obilazak novoigrađenog objekta koji se prostire na 915 kvadratnih metara i u kome će boraviti 120 mališana.

Predsednik opštine Prokuplje Miroljub   Paunović obraćajući se prisutnima istakao je da lokalna samouprava brine o svojim građanima a prioritet su omladina i deca.

„Predškolska ustanova „Neven“ čiji četvrti objekat danas otvaramo postoji više od pola veka. Osnovana je davne 1961. godine. Od tada pa do danas odrastala je zajedno sa svojom decom i danas je postala institucija koja zavređuje pažnju i poštovanje, rekao je u govoru predsednik opštine Prokuplje Miroljub Paunović i ovom prilikom uručio je poklone, igračke za decu i umetničku sliku obdaništu.

Svečanosti su pored prokupačkih mališana i njihovih roditelja, prisustvovali i predstavnici lokalne samouprave, medija, javnih preduzeća i državnih institucija u gradu. Ono što je interesantno je da niko od zaslužnih za izgradnju obdaništa nije prisustvovao svečanom otvaranju a kako smo čuli , nisu ni pozvani.

Da podsetimo, izgradnja obdaništa u Sokićevom bulevaru u Prokuplju započeta je pre pet godina, u vremenu kada je u Prokuplju Demokratska stranka vodila grad, na čelu sa predsednikom opštine Milanom Arsovićem. Lokalna vlast je tada izdejstvovala 80.000.000 dinara novčana sredstva za igradnju obdaništa koje je u rekordnovm roku, od godinu dana, sagrađeno, ali evo tek danas je i pušteno u rad.

Milan Arsović: Ovo je veliki dan za Prokuplje

Milan Arsović, nekadašnji predsednik opštine Prokuplje koji je i pokrenuo inicijativu za izgradnju novog obdaništa za EXPRES VESTI kaže:

"Ovo je svakako veliki dan za naš grad, jer je Prokuplje dobilo savremen i moderan objekat , sigurno najlepši u ovom delu Srbije. Iskren da budem očekivao sam poziv,  ali sa druge strane ponajmanje je bitno ko ga je otvorio, bitno da su svi oni koji su tada, 2011 godine tvrdili da je to bajka, danas i bili akteri u bajci....( novo obdanište se zove BAJKA - pr.Autora)"

 

 

" Deci koja će boraviti u ovom objektu želim srećne i bezbrižne dane njihovog detinjstva, osoblju dečjeg vrtića želim najveći mogući uspeh u njihovom radu, i na kraju se želim zahvaliti roditeljima dece na strpljenju i razumevanju koje su pokazali tokom gradnje samog obdaništa."

 

www.expres.rs

Podeli vest sa prijateljima:

Komentari  

0 #6 Lider 15-05-2015 00:23
Sve čestitke za novo obdanište .....A realno ovi koji su se danas slikali ni travu u svom dvorištu ne znaju da pokose... Ovaj mi bre do juče popravljao veš mašinu, ali se čovek dobro udade i evo ga u prvom redu.... revolucija nego šta....
Prijavi administratoru
0 #5 Katarina 14-05-2015 19:02
Obdanište je prelepo....A stvarno su se obrukali što i u ovakvim trenucima iz političkih razloga nisu pozvali sve koji su i zaslužni za izgradnju.
Prijavi administratoru
0 #4 Dule 14-05-2015 18:36
Koliko lopurdi na slici u prvom redu....
Prijavi administratoru
0 #3 Andrija 14-05-2015 18:28
Arsa pravio penzioneri otvaraju, bem ti život i politiku.....
Prijavi administratoru
0 #2 Stasa 14-05-2015 18:22
Pa kako da se ne kite , kad su to obične kukavice, koje podmeću jaja, mada među njima ima i pauna....
Prijavi administratoru
0 #1 Milena 14-05-2015 18:17
Kako se naprednjaci kite žutim perjem. Strašno!
Prijavi administratoru
loading...

PRATITE NAS

KONTAKT

+ 381 65 43 43 646

info@expres.rs

Marketing

ANKETA

Da li će Aleksandar Vučić biti predsednik Srbije ?

TRENUTNA TEMPERATURA

 
DMC Firewall is a Joomla Security extension!