PIROTSKI

Donacija Fondacije princeze Katarine Karađorđević opštini Bela Palanka (FOTO)

BELA PALANKA - Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina Karađorđević boravili su u Beloj Palanci i zvanično uručili donacije Predškolskoj ustanovu Dragica Lalović.

U belopalanačkoj predškolskoj ustanovi, zahvaljujući njihovim kraljevskim visočanstvima i dr Elejn Lejkok komletno renovirani svi sanitetski čvorovi i zamenjene su vododvodne i kanalizacione cevi. Vrednost ovog poduhvata koštala je 13.000 evra. Bračni par Karađorđević pored predstavnika lokalne samouprave, direktorke Predškolske ustanovu Dragica Lalović i direktora javnih preduzeća i ustanova u Beloj Palanci dočekala su i deca belopalanačkog vrtića uz prigodan program.

Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević zadovoljan je radovima koji su realizovani u Predškolskoj ustanovi Dragica Lalović, ali i saradnjom sa opštinom Bela Palanka.

Princeza Katarina je napornim radom obezbedila veoma velike količine humanitarne pomoći koja je distribuirana širom bivše Jugoslavije.

Princeza smatra da ne postoje granice u patnji, kao što ne postoje ni razlike u rasi i nacionalnosti.

Predsednik opštine Bela Palanka zahvalio se donatorima na pomoći koju je dobila Predškolska ustanova Dragica Lalović, najavio je rekonstrukciju krovnog pokrivača ove ustanove i obavestio javnost da je nakon dužeg perioda račun predškolske ustanove odblokiran.

Predsednik opštine je takođe rekao da će se uredjenje ove ustanove nastaviti i da će opština ubrzo poslati zahteve Belom dvoru oko pomoći za kompletan završetak rekonstrukcije mokrih čvorova i sanacije krova predškolske ustanove za šta će biti potrebnop više od 100.000 evra.

Direktorka Jelena Živković zahvalila se donatorima na pomoći koju je ova ustanova dobila kao i lokalnoj samouravi koja se uz stalno zalaganje trudi da na sve načine obezebdi nesmetan rad u ovoj ustanovi u kojoj je  upisano oko 200 dece kako na poludnvenom tako i na celodnevnom boravku, a rekonstrukcija mokrih čvorova i najavljena rekonstrukcija krovnog pokrivača svakako će doprineti boljem radu zaposlenih u ovoj ustanovi ali boljim uslovima za boravak dece u vrtiću

Ovo je prva donacija za uređenje ove ustanove posle 37 godina.

www.expres.rs

Podeli vest sa prijateljima:

Komentari  

0 #2 Goran 12-06-2015 19:15
Bez Kralja ne valja
Prijavi administratoru
0 #1 Ana 12-06-2015 19:14
Bravo predsedniče...
Prijavi administratoru
loading...

PRATITE NAS

KONTAKT

+ 381 65 43 43 646

info@expres.rs

Marketing

ANKETA

Da li će Aleksandar Vučić biti predsednik Srbije ?

TRENUTNA TEMPERATURA

 
Our website is protected by DMC Firewall!