JABLANIČKI

Leskovčanin se prejeo slatkiša i zamalo umro
Lekari Urgentnog centra Opšte bolnice u Leskovcu spasli su tridesetogodišnjeg mladića iz ovog grada od kome, u koju je zamalo upao od prevelike količine pojedenih slatkiša. On je za jedno popodne pojeo 20 mlečnih čokolada, kantu eurokrema i popio šest litara gaziranog soka.
 
- Od prevelike količine šećera u krvi, pacijent je upao u hiperglikemiju, pa smo se dobro pomučili da mu stabilizujemo stanje kako ne bi upao u komu - pričaju za “Blic” lekari.

Direktor Opšte Bolnice Nebojša Dimitrijević, subspecijalista ishrane bolesnih i zdravih, kaže da je nepoznanica da li je mladić pokušao na taj način da se ubije.

- Izvesno je da se od povišenog šećera u krvi ne umire baš tako lako, a najgore u ovom slučaju što je moglo da se dogodi to je da pacijent padne u komu. Na sreću, lekari su brzo i stručno reagovali - kaže Dimitrijević.

Ovaj neobični slučaj zabeležen je minulog vikenda, a mladić je kasnije rekao lekarima samo to da mnogo voli slatkiše, što se po njegovom izgledu nije moglo zaključiti, budući da nije bio preterano gojazan.

Podeli vest sa prijateljima:

Komentari  

0 #3 Sandro 25-05-2016 02:11
Skupo mu to samoubistvo. Koliko kostaju cokolade, krem i kokakola?
Prijavi administratoru
0 #2 Sanja 25-05-2016 02:10
Hteo čovek slatku smrt
Prijavi administratoru
0 #1 Aca 25-05-2016 02:08
Ne zna covek da li da se smeje ili da place.
Prijavi administratoru
loading...

PRATITE NAS

KONTAKT

+ 381 65 43 43 646

info@expres.rs

Marketing

ANKETA

Da li će Aleksandar Vučić biti predsednik Srbije ?

TRENUTNA TEMPERATURA

 
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd