Monday, April 23, 2018

Facebook je uveo novu opciju "Snooze" kojom ćete moći privremeno da "utišate" svoje prijatelje, koje neko vreme ne želite da pratite a ne želite ni da ih trajno obrišete.

Posledica velikog broja prijatelja na Facebooku je preveliki broj informacija koje od njih stižu, kako onih koje su vama bitne, tako i onih, koje su mnogo češće, a koje vam apsolutno ništa ne znače. 

Svi koje nerviraju Facebook prijatelji koji vole da pišu takve postove od sada će moći da ih "utišaju" pomoću opcije "Snooze". 

Kada objave sa određenih profila ili stranica postanu nešto što više ne želite da gledate, odnosno da čitate, osobu, grupu ili određenu stranicu ćete moći da utišate na period od 30 dana. 

Dovoljno je samo da kliknete na padajući meni određenog posta (tri tačke) i odaberete opciju "Snooze". Vaši prijatelji neće biti obavešteni da ste iz "utišali". 

Kako se blokada približi kraju bićete obavešteni o tome, kako biste na vreme stigli da reagujete i po potrebi je produžite. Blokada može, u svakom trenutku, da se prekine i ranije.

 

Dodaj komentar

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Redakcija expres vesti ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije expres vesti.

STVAR UKUSA

loading...

 

+ 381 65 333 9029

info@expres.rs

Marketing

SRPSKI INFORMATIVNI PORTAL

Ono o čemu drugi ćute

mi nećemo.

Bez Uvrede. Bez Cenzure.

Our website is protected by DMC Firewall!