Print this page

ZDRAVLJE I LEPOTA

ZABORAVITE VIJAGRU: Ova drevna VEŠTINA SA ISTOKA pobediće PROBLEME SA EREKCIJOM!

Vekovima se veruje da alternativna medicina, tačnije akupunktura može ublažiti ili izlečiti probleme erektilne disfunkcije. Istraživači iz Velike Britanije su pristupili detaljnim pretragama jednog južnokorejkog metoda i rezultati su bili zapanjujući.

Utvrđeno je da akupunktura može u potpunosti isključiti upotrebu vijagre kao i dugotrajne i frustrirajuće posete lekarima koji se ovim problemom bave sa aspekta psihologije.

- Možemo slobodno konstatovati da akupunktura i te kako pomaže kod poremećaja seksualne funkcije koji se odnosi na preuranjenu ejakulaciju. Takođe, metoda je vrlo efikasna i kod lečenja bolesti zavisnosti kao što je narkomanija. Ipak, trebalo bi napraviti komparativno istraživanje sa drugim vrstama lečenja a koje su zanovani na kurativnom pristupu - kaže profesorka sa univerziteta u Šefildu Kejti Kuper.

MOŽDA VAM JE INTERESANTNO

Sedam ključeva za tajnu uspešne veze

Znate onaj trenutak kad ugledate stariji par koji se drži za ruke u romantičnoj šetnji na plaži ili u parku? I trenutak…

Da li ste nekada čuli za dijetu od 8 sati?

Jednostavno, dozvoljeno vam je da jedete sve, ali samo ukoliko jedete tokom osam sati u toku dana! Na prvi pogled vrlo…

Tokom istraživanja je utvrđeno da akupunktura odlaže prevremenu ejakulaciju u proseku za pola minuta. Ovo i nije neko poboljšanje osim ako se uzme u obzir da je rezultat dobijen posle prvog tretmana. Sa svakim sledećim rezultati su daleko bolji.

Najbolje efekte je dala kombinacija alternativnog i zvaničnog pristupa. Kombinacija akupunkture sa  izdvojenom supstancom serotonina produžava seksualni čin za oko tri minuta.

- Za sada ne postoji zvanično odobren tretman za lečenje prerane ejakulacije. Ovaj problem se pokazao  ključnim u raspadu ljubavnih veza, stoga treba učiniti sve kako bi se došlo do što efikasnijeg rešenja - reči profesora Univerziteta u Sijetlu Donalda Patrika.

Između 20 i 30 odsto muškaraca se barem jednom u toku života žali na problem sa preranom ejakulacijom a procena je da 4 odsto pati od ovog problema do kraja života.

Korišćenjem medikamenata na biljnoj bazi rizikuje se gorušica, stomačne tegobe, glavobolja a kod blažih anestetika i smanjenje libida. Zbog toga je akupunktura jedna od prilika da se ovom problemu konačno stane na put.

Podeli vest sa prijateljima:
DMC Firewall is a Joomla Security extension!