KULINARSTVO

Svinjetina s bundevom

Sastojci:

kilogram svinjetine
kilogram bundeve
dva čena belog luka
dve glavice luka
500 ml supe
lovorov list
so, biber

Svinjetinu isecite na kocke, pa posolite i pobiberite. U dublju posudu poređajte meso i crni luk isečen na listove. Dodajte lovorov list i sitno iseckan beli luk. Zalijte supom i stavite meso da se peče oko dva sata u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Povremeno dolivajte supu da meso ne bi ostalo suvo. Očistite bundevu, pa je isecite na kocke i poređajte oko mesa pola sata pre nego što bude pečeno. Svinjetinu s bundevom služite uz crveni pasulj i salatu. 

Podeli vest sa prijateljima:

Dodaj komentar

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Redakcija expres vesti ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije expres vesti.

 

PRATITE NAS

KONTAKT

+ 381 65 43 43 646

info@expres.rs

Marketing

ANKETA

Da li će Nikolić i u drugom mandatu biti predsednik Srbije ?

TRENUTNA TEMPERATURA

 
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd