Ovo je zvanično najbolji sos za pastu na svetu

Izvor maj 13, 2018
Foto:Pixabay Foto:Pixabay

Sos za pastu koji je od strane kulinarskog sajta „Delish“ proglašen najboljim na svetu pravi se od samo tri sastojka, a čak ne zahteva ni seckanje luka, piše „Dejli mejl“


Marselja, autorka knjige „Osnove klasične italijanske kuhinje“ savetuje da je najbolje sos od pardajza da pravite sa tri sastojka – crni luk, maslac i konzervisanog paradajza.

Potrebno je:

800 gr pardajza iz konzerve, oljuštenog
1 glavica crnog luka

Loading...

Priprema:

Luk isecite na polovinu, dodajte maslac i paradajz. U šerpi dinstajte na srednjoj temperaturi oko 45 minuta. Promešajte povremeno, a na samom kraju izvucite komade luka iz šerpe, te ostatkom smese prelijte testeninu.

EXPRES

Srpski informativni Portal  Ono o čemu drugi ćute mi nećemo. Bez uvrede! Bez cenzure! 

Najnovije online vesti iz zemlje i sveta, sporta, zabave i tehnologije.

 

Dodaj komentar

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Redakcija expres vesti ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije expres vesti.

Loading...
© 2014 Agencija Expres Media. All Rights Reserved
Our website is protected by DMC Firewall!