Piletina u filu sa bukovačom

Izvor krstarica | Igor Lemić septembar 28, 2017

Sastojci:

  • 500 g pilećeg belog mesa
  • 1 glavica crnog luka
  • pola praziluka
  • 3 dl belog vina
  • 2 kisele pavlake
  • 50 g sira, kačkavalja
  • 200 g pečuraka, bukovača
  • ulje
  • so, biber po ukusu
  • bosiljak
Način pripreme:

Meso iseći na kockice, dodati biber,so i ostaviti sa strane. Iseckati praziluk, luk i izdinstati. Zatim dodati meso koje smo pre toga začinili, pa smanjiti vatru.

Ostaviti da se dinsta na tihoj vatru bar 20 minuta,sipati šoljicu vode i
dinstati uz povremeno mešanje dok meso ne omekša,a zatim dodati 3 dl
belog vina.

U međuvremenu, dok se meso dinsta, uzeti bukovače, sitno iseckati i dodati

Dodaj komentar

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Redakcija expres vesti ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije expres vesti.

Loading...
© 2014 Agencija Expres Media. All Rights Reserved
Our website is protected by DMC Firewall!