Tuesday, November 21, 2017

Za 4 osobe potrebno je: 450 g tufu sira u komadu, 250 g prezle, 80 g rendanog parmezana, 2 kašičice italijanskoh začina, sitno iseckan čen belog luka, 2 jajeta, 250 ml paradajz sosa, nekoliko listića bosiljka, 250 g rendanog mocarela sira, 2 kašike maslinovog ulja, so i biber po ukusu. 

Isecite tofu na kriške debljine 0,5 cm i obrišite ih papirnom salvetom. U činiji pomešajte prezlu sa 2 kašike parmezana, italijanskim začinom i belim lukom. Dodajte malo soli i bibera i izmešajte. U drugoj posudi umutite jaja sa prstohvatom soli. Umočite kriške tofua u umućena jaja i potom ih uvaljajte u mešavinu prezle, parmezana i začina. U tiganju zagrejte ulje na umerenoj temperaturi i ispržite tofu po 2-3 minuta sa svake strane. Zagrejte rernu na 200 stepeni. Prženi tofu stavite u vatrostalnu činiju, prelijte sosom od paradajza, pospite listićima bosiljka, rendanom mocarelom i preostalim parmezanom i zapecite 5-7 minuta

Dodaj komentar

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Redakcija expres vesti ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije expres vesti.

WEB PREPORUKE

 
loading...

POPULARNO U SVETU

Loading...
Loading...

PRATITE NAS

 

KONTAKT

+ 381 65 333 9029

info@expres.rs

Marketing

ANKETA

Ako se Katalonija otcepi od Španije, šta će biti sa EU?

TRENUTNA TEMPERATURA

 
Our website is protected by DMC Firewall!