Loading...

Sastojci za recept:

200 gr obarenog pirinca
200 gr iseckanog suvog vrata
200 gr iseckanih kiselih krastavčića
200 gr majoneza sa maslinovim uljem
200 gr kisele pavlake
2 barena jajeta
so i biber

Način pripreme:

U dublji sud stavimo prethodno obaren i prohlađen pirinač te dodamo suvi vrat i kisele krastavce iseckane na kockice. Zatim narendamo kuvana jaja, posolimo, pobiberimo i dodamo majonez i kiselu pavlaku. Promešati kašikom da se sve sjedini i presuti u porcelansku ciniju.
Prohladiti salatu, ukrasiti kolutovima kuvanog jajeta i služiti.

Savet:
Salata je dobra kad se spremi jedan dan ranije jer će tad biti i hladna i sve će se lepo sjediniti.

Prijatno.

 

Dodaj komentar

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Redakcija expres vesti ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije expres vesti.

 

MOŽDA VAM JE INTERESANTNO

 
loading...

PRATITE NAS

 

KONTAKT

+ 381 65 333 9029

info@expres.rs

Marketing

ANKETA

Dokle Novak može na Australijan Openu?

TRENUTNA TEMPERATURA

 
Our website is protected by DMC Firewall!