Saturday, November 18, 2017

Ovo jelo pružiće bogat ukus začinskih trava čitavoj porodici, a možete ga služiti kao glavno jelo, ali i kao prilog uz meso.

Sastojci:

  • 2 tikvice 
  • 1 veći plavi patlidžan 
  • 2 zelene paprike
  • 2 paradajza
  • 1 glavica crnog luka
  • maslinovo ulje
  • sušena ili sveža mešavina provansalskih začinskih trava (majčina dušica, majoran, ruzmarin i lavanda)
  • so, biber

Priprema

1. Povrće oprati, očistiti i iseći na kolutove. Staviti ga u veću posudu za salatu, preliti uljem, posuti mešavinom provansalskih začinskih trava, posoliti i pobiberiti. Dobro izmešati kako bi svo povrće bilo ravnomerno prekriveno ovom mešavinom. Posudu prekriti providnom folijom i ostavite da stoji sat, dva.

2. Za to vreme pripremite roštilj. Grilovati povrće kratko. Služiti uz feta sir ili kao prilog nekom mesu.

Dodaj komentar

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Redakcija expres vesti ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije expres vesti.

WEB PREPORUKE

 
loading...

POPULARNO U SVETU

Loading...
Loading...

PRATITE NAS

 

KONTAKT

+ 381 65 333 9029

info@expres.rs

Marketing

ANKETA

Ako se Katalonija otcepi od Španije, šta će biti sa EU?

TRENUTNA TEMPERATURA

 
Our website is protected by DMC Firewall!