Tuesday, June 19, 2018

Dodajte malo paradajz sosa, malo crvenog vina i ubacite paradajz isečen na kocke

Slavni kuvar Gordon Remzi otkrio je na koji način sprema špagete bolonjeza. Ovo je recept za ukusni sos koji se topi u ustima.

Sastojci: 1 glavica crnog luka, 1 šargarepa, 3 kašike ulja, 3 čena belog luka, 350 g mlevenog mesa, 3 paradajza, 200 ml paradajz sosa, origano, 2 kašike mleka, 100 ml crvenog vina.

Remzi kaže da magija počinje onaj momenat kad se luk i šargarepa izrendaju pa na taj način dodatno puste slatkoću. Zatim im se doda meso i beli luk koji se posoli, pa se brzo meša kako bi se jednako ispržilo.

Dodajte malo paradajz sosa, malo crvenog vina i ubacite paradajz isečen na kocke. Pustite da se sve dobro skuva.

Zatim, za još bolji ukus, Ramzi predlaže da sosu dodate nekoliko kašika mleka. Vaš sos bolonjeze je spreman za špagete ili lazanje.

Pri posluženje ne zaboravite da dodate i rendan kačkavalj kao i koju zelenu maslinu.

Komentari   

0 #1 Smithd998 23-10-2016 22:08
Hey, thanks for the post.Really thank you! Really Cool. ebgddebefddfkee d
Prijavi administratoru

Dodaj komentar

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Redakcija expres vesti ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije expres vesti.

 EXPRES - Tajni recept za špagete bolonjeze: Vrhunski kuvari ih ovako prave!

065 333 90 29

info@expres.rs

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd