Tuesday, November 21, 2017

Svako ima neki svoj recept za juneći gulaš, razlika je samo u sitnicama.

600-700 gr junetine
4-5 glavica crnog luka
1/2 l paradajz pirea
2-3 čena belog luka
kašika slatke paprike
1,5-2l vode
suvi začin
so
biber
lovorov list
peršun

Priprema:

Luk sitno iseckajte pa malo prodinstajte sa vegetom i vodom. Dodajte meso, beli luk, papriku, so, biber i nalijte vodom.

Nalijte onoliko vode kolika želite da bude gustina gulaša. trebalo bi da vam voda ogrezne sa 2 prsta iznad mesa.

Kuvajte dok meso potpuno ne omekani. otprilike sat, sat ipo vremena.

Kad je meso mekano, voda će skoro ispariti, nalijte paradajz pire, dodajte lovor i peršun pa kuvajte jos 15ak minuta.

Kad je sve mekano i zgusnulo se vaš juneći gulaš je gotov.

Poslužite ga toplog.

Dodaj komentar

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Redakcija expres vesti ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije expres vesti.

WEB PREPORUKE

 
loading...

POPULARNO U SVETU

Loading...
Loading...

PRATITE NAS

 

KONTAKT

+ 381 65 333 9029

info@expres.rs

Marketing

ANKETA

Ako se Katalonija otcepi od Španije, šta će biti sa EU?

TRENUTNA TEMPERATURA

 
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd