KULINARSTVO

Hrskava piletina sa parmezanom (RECEPT)

Neodoljiva hrskava piletina će oduševiti svakoga...

Sastojci

  • 2 kriške starog hleba
  • 1 1/2 šolja rendanog parmezana
  • 2 kašičice origana
  • 1 1/2 kašičica sušenog usitnjenog bosiljka
  • 1 1/2 kašičica iseckanog belog luka
  • 2 kašike ulja
  • 4 šnicle pilećeg belog mesa
  • Priprema

    Zagrejte rernu na 180 stepeni C. Kriške hleba usitnite u blenderu i prebacite ih u plitku posudu. Dodajte i šolju parmezana, origano, bosiljak i beli luk pa promešajte. Piletinu uvaljajte u smesu sa hlebom i začinima i poređajte na nauljen pleh. Poprskajte piletinu uljem i pospite preostalim parmezanom (1/2) šolje. Piletinu pecite u zagrejanoj rerni dok sredina mesa ne bude pečena (oko 30 minuta).

Podeli vest sa prijateljima:

Dodaj komentar

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Redakcija expres vesti ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije expres vesti.

 

PRATITE NAS

KONTAKT

+ 381 65 43 43 646

info@expres.rs

Marketing

ANKETA

Da li će Nikolić i u drugom mandatu biti predsednik Srbije ?

TRENUTNA TEMPERATURA

 
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd