KULINARSTVO

Piletina sa pivom: Svima omiljeno meso biće posebno sočno ako ga spremite na ovakav način

Pošto odstoji na hladnom, u pikantnoj marinadi, piletina će biti posebno sočna ako je pripremite u saftu od piva

Evo recepta...

Priprema: Piletinu namažite senfom i istrljajte ruzmarinom. U činiji pomešajte vorčester sos i med. Piletinu marinirajte u ovoj smesi nekoliko sati. Pomešajte pivo i brašno i time prelijte piletinu. Dodajte suve šljive. Posolite i pobiberite. Pokrijte folijom i stavite u rernu da se peče na tiho 2-3 sata.

SASTOJCI

  • 8 karabataka bez kože i kostiju
  • senf
  • Ruzmarin
  • 2-3 kašike vorčester sosa
  • 1 kašičica meda
  • 1 mala konzerva piva
  • 50 g suvih šljiva
  • 1 kašika brašna
  • malo ulja
  • so, biber
Podeli vest sa prijateljima:

Dodaj komentar

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Redakcija expres vesti ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije expres vesti.

 

PRATITE NAS

KONTAKT

+ 381 65 43 43 646

info@expres.rs

Marketing

ANKETA

Da li će Nikolić i u drugom mandatu biti predsednik Srbije ?

TRENUTNA TEMPERATURA

 
Our website is protected by DMC Firewall!