KULINARSTVO

Riblje ćufte sa paradajz sosom

Potrebno za dve porcije:

  • pakovanje Ribella polugotovog jela – Riblje ćufte sa paradajz sosom
  • 8 supenih kašika ulja
  • 500 ml tople vode


Prilog uz ćufte: bareni ili pire krompir, po želji

Način pripreme:

  1. U tiganj sipati 3 supene kašike ulja (45 ml);
  2. Na umerenoj temperaturi zapeći ćufte sa svih strana dok ne porumene;
  3. U šerpu sipati 5 kašika ulja (75 ml) i zagrejati, dodati paradajz sos u prahu i kratko propržiti (do promene boje);
  4. Naliti 500 ml tople vode na paradajz sos i dodati zapečene ćufte. Kuvati na umerenoj temperaturi oko 10 minuta uz povremeno mešanje;
  5. Servirati uz bareni ili pire krompir.

Vreme pripreme: 20 minuta.

Prijatno!

Podeli vest sa prijateljima:

Dodaj komentar

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Redakcija expres vesti ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije expres vesti.

 

PRATITE NAS

KONTAKT

+ 381 65 43 43 646

info@expres.rs

Marketing

ANKETA

Da li će Nikolić i u drugom mandatu biti predsednik Srbije ?

TRENUTNA TEMPERATURA

 
DMC Firewall is a Joomla Security extension!