Wednesday, November 22, 2017

Potrebno za dve porcije:

  • pakovanje Ribella polugotovog jela – Riblje ćufte sa paradajz sosom
  • 8 supenih kašika ulja
  • 500 ml tople vode


Prilog uz ćufte: bareni ili pire krompir, po želji

Način pripreme:

  1. U tiganj sipati 3 supene kašike ulja (45 ml);
  2. Na umerenoj temperaturi zapeći ćufte sa svih strana dok ne porumene;
  3. U šerpu sipati 5 kašika ulja (75 ml) i zagrejati, dodati paradajz sos u prahu i kratko propržiti (do promene boje);
  4. Naliti 500 ml tople vode na paradajz sos i dodati zapečene ćufte. Kuvati na umerenoj temperaturi oko 10 minuta uz povremeno mešanje;
  5. Servirati uz bareni ili pire krompir.

Vreme pripreme: 20 minuta.

Prijatno!

Dodaj komentar

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Redakcija expres vesti ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije expres vesti.

WEB PREPORUKE

 
loading...

POPULARNO U SVETU

Loading...
Loading...

PRATITE NAS

 

KONTAKT

+ 381 65 333 9029

info@expres.rs

Marketing

ANKETA

Ako se Katalonija otcepi od Španije, šta će biti sa EU?

TRENUTNA TEMPERATURA

 
Our website is protected by DMC Firewall!