KULINARSTVO

Pečurke sa lukom

Sastojci:

200 g šampinjona
200 g bukovača
100 g vrganja
200 g crnog luka
2 čena belog luka
2 kašike maslinovog ulja
so

Priprema:

Pečurke izbrisati čistom krpom i iseći na listiće. Crni i beli luk oljuštiti i sitno iseckati. Na zagrejanom ulju dinstati 5 minuta šampinjone uz dolivanje malo vode. Dodati obe vrste luka i dinstati dok luk ne omekša i ne ispari tečnost koju su pustile pečurke. Posolite i po želji pospite biberom i iseckanim peršunom.

 

Podeli vest sa prijateljima:

Dodaj komentar

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Redakcija expres vesti ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije expres vesti.

 

PRATITE NAS

KONTAKT

+ 381 65 43 43 646

info@expres.rs

Marketing

ANKETA

Da li će Nikolić i u drugom mandatu biti predsednik Srbije ?

TRENUTNA TEMPERATURA

 
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd