KULINARSTVO

Genijalan trik: Kako da vam jaja ne puknu tokom kuvanja

Svakoj domaćici se dogodilo da jaja tokom kuvanja popucaju, ali uz pomoć samo jedne namirnice skuvaćete jaja bez muke.

Kuvana jaja su prilično hranjiva i veoma ih je lako  pripremiti. Međutim, često se desi da ljuska tokom kuvanja jaja pukne i da se njihov ukus i izgled zbog toga promeni.

Ovo je jedan jednostavan trik, koji vam neće oduzimati vreme, a moćićete izbeći ono što vam najviše smeta prilikom kuvanja jaja.

Samo dodajte malo limunovog soka u šerpu u kojoj kuvate jaja i ljuska sigurno neće pucati tokom kuvanja. 

Takođe, važno je da jaja koja kuvate ne budu tek izvađena iz frižidera, a i potrudite se da u posudi za kuvanje nema puno jaja, kako se ne bi polupala.

Podeli vest sa prijateljima:

Dodaj komentar

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Redakcija expres vesti ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije expres vesti.

 

PRATITE NAS

KONTAKT

+ 381 65 43 43 646

info@expres.rs

Marketing

ANKETA

Da li će Nikolić i u drugom mandatu biti predsednik Srbije ?

TRENUTNA TEMPERATURA

 
Our website is protected by DMC Firewall!