Monday, December 11, 2017

Najukusniji način da iskoristite bajati hleb

SASTOJCI

  • desetak kriški suvog hleba
  • 100 g kajmaka
  • 1 jaje
  • 1 kašika tvrdog sira
  • 1 šolja mleka (oko 2 dcl)
  • 100 g kulena
  • 300 g mocarele
  • kečap
  • origano, so, biber
  • 1. Tepsiju podmazati uljem i složiti kriške hleba, tako da se popune sve eventualne praznine. U posudi razbiti jaje, pa dodati kajmak, mleko, sir i so. Sve umutiti i preliti preko hleba.

    2. Krugove kulena (ili suvomesnatog po izboru) složiti na picu. Mocarelu deblje iseći, pa staviti na picu. Odozgo posuti origanom i biberom, pa prošaratikečapom.

    3. Ostaviti pola sata da odstoji da hleb upije sastojke, pa peći na 220°C oko 20 minuta.

    4. Po želji, pred kraj pečenja odozgo možete razbiti i još nekoliko jaja, pa vratite u rernu da se ispeku na pici, kao i još kajmaka.

Dodaj komentar

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Redakcija expres vesti ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije expres vesti.

WEB PREPORUKE

 
loading...

POPULARNO U SVETU

Loading...
Loading...

PRATITE NAS

 

KONTAKT

+ 381 65 333 9029

info@expres.rs

Marketing

ANKETA

Ako se Katalonija otcepi od Španije, šta će biti sa EU?

TRENUTNA TEMPERATURA

 
DMC Firewall is a Joomla Security extension!