KULINARSTVO

Kajmak pica od starog hleba: Bolju nikad niste probali! (RECEPT)

Najukusniji način da iskoristite bajati hleb

SASTOJCI

  • desetak kriški suvog hleba
  • 100 g kajmaka
  • 1 jaje
  • 1 kašika tvrdog sira
  • 1 šolja mleka (oko 2 dcl)
  • 100 g kulena
  • 300 g mocarele
  • kečap
  • origano, so, biber
  • 1. Tepsiju podmazati uljem i složiti kriške hleba, tako da se popune sve eventualne praznine. U posudi razbiti jaje, pa dodati kajmak, mleko, sir i so. Sve umutiti i preliti preko hleba.

    2. Krugove kulena (ili suvomesnatog po izboru) složiti na picu. Mocarelu deblje iseći, pa staviti na picu. Odozgo posuti origanom i biberom, pa prošaratikečapom.

    3. Ostaviti pola sata da odstoji da hleb upije sastojke, pa peći na 220°C oko 20 minuta.

    4. Po želji, pred kraj pečenja odozgo možete razbiti i još nekoliko jaja, pa vratite u rernu da se ispeku na pici, kao i još kajmaka.

Podeli vest sa prijateljima:

Dodaj komentar

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Redakcija expres vesti ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije expres vesti.

 

PRATITE NAS

KONTAKT

+ 381 65 43 43 646

info@expres.rs

Marketing

ANKETA

Da li će Nikolić i u drugom mandatu biti predsednik Srbije ?

TRENUTNA TEMPERATURA

 
Our website is protected by DMC Firewall!