Friday, November 24, 2017

Potrebno je:

1,5 kg crvenih paprika, 1 kg mlevenog mesa, 4 glavica crvenog luka, 6 čenova belog luka, 200 g pirinča, 1 jaje, 5 šargarepa, 4 krompira, crvena začinska paprika, ulje, peršun, suvi biljni začin, so

Priprema

Operite i očistite paprike. Isecite crveni i beli luk i na malo ulja ga propržite s mlevenim mesom. Obarite pirinač, pa ga pomešajte s mesom i iseckanim peršunom, jajetom, začinskom paprikom i suvim biljnim začinom. Ovom smesom punite paprike i ređajte ih u tepsiju. Praznine između paprika popunite sa kriškama krompira i šargarepe, posolite i pecite na 220 stepeni oko sat vremena.

 

Dodaj komentar

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Redakcija expres vesti ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije expres vesti.

WEB PREPORUKE

 
loading...

POPULARNO U SVETU

Loading...
Loading...

PRATITE NAS

 

KONTAKT

+ 381 65 333 9029

info@expres.rs

Marketing

ANKETA

Ako se Katalonija otcepi od Španije, šta će biti sa EU?

TRENUTNA TEMPERATURA

 
DMC Firewall is a Joomla Security extension!