Print this page

Možda zvuči zastrašujuće, ali mnoge žene fantaziraju o grubom seksu sa svojim partnerom, seksu koji ide skoro do granice silovanja, piše magazin "Intimate Medicine". Seksolozi i pojedini mediji kažu da je maštanje o grubom seksu među top deset fantazija žena jer im omogućava da ispune svoje fantazije a da posle nemaju osećaj krivice ili srama.

Deo ovih maštanja je i zgodan muškarac koji iscepa odeću s njihovih tela. One mu se odupiru ali on ih jednostavno uzima bez pitanja.

Zadovoljstvo počinju osećati tokom penetracije. 
 

Muškarci takođe maštaju o grubom seksu 

Grub seks je usko povezan sa osećanjem potčinjavanja i bespomoćnosti žene koja nije u stanju da se odupre muškarcu. Muškarac može ostvariti maštanja žene tako što će se maskirati i iznenaditi je brutalnošću i odlučnošću. Razlika između fantazije i stvarnosti je to da žena tokom fantaziranja ima kontrolu nad onim što se događa, što je veoma važno, jer u svakom trenutku može prekinuti ili promeniti način seksualne igre. Žene nisu jedine koje fantaziraju o grubom seksu. Muškarci takođe imaju iste fantazije, što znači da maštaju o dominantnoj ženi koja ih koristi kao seksualni predmet koji će je zadovoljiti. Ovakve fantazije i seksualna iskustva su često opisana u ženskoj literaturi i tretiraju se kao fetiš. 
 

Grubi seks i igranje uloga

Suvišno je imati predrasude prema onome što ljudi rade u privatnosti svoje spavaće sobe. Iako mnogi fetiši i fantazije nisu shvaćeni i objašnjeni, oni su sasvim jasni ljudima koje takve stvari uzbuđuju. Fantazije o grubom seksu je moguće ispuniti samo ako se to sviđa i jednom i drugom partneru. 

Pogrešno shvatanje fantazije 

Fantazija o grubom seksu nije odraz prave želje. Za muškarce bi bilo veoma neprikladno da steknu pogrešno mišljenje o ženskoj fantaziji grubog seksa. Kada se govori o fantazijama o grubom seksu koji graniči sa silovanjem, često se misli na to da muškarac "zgrabi" ženu i odmah pređe na stvar, bez predigre i romantike, kao i to da one žele da ih muškarac ne gleda kao voljenu osobu, nego kao seksualni objekat. Treba naglastiti da kada žene kažu "fantazija o silovanju" one ne misle na fantaziju o stvarnom silovanju. 
 

Razlike u fantazijama o grubom seksu

Najsličnije fantazije su fantazije o seksu sa strancem kao i sado-mazo tehnike. Parovi najčešće ostvaruju ove fantazije dominacijom i potčinjavanjem. Dokle god ljudska mašta i seksualnost nemaju granice, fantazije će biti prisutne u seksualnom životu svih ljudi.

loading...
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd