Print this page

Sud u Rimu odredio NEVEROVATNU kaznu za klijenta maloletne prostitutke

Izvor Blic septembar 25, 2016

Sud u Rimu odredio je neobičnu kaznu za klijenta maloletne prostitutke. Odlukom suda dužan je da joj kupi 30 knjiga sa temom ženskog dostojanstva.

Na spisku literature koju ovaj 35-godišnji muškarac mora da kupi 15 godina staroj prostituki nalaze se između ostalih "Dnevnika Ane Frank" i Virdžinija Vulf, ali i dva filma sa sličnom tematikom. Kada joj isporuči literaturu, čeka ga i dve godine zatvora.

Ovo suđenje kraj je procesa pokrenutog 2013. godine nakon istrage u kojoj je razotkriven lanac prostitucije na periferiji Rima čiji su deo bile i dve devojčice od 14 i 15 godina.

Devojčice su uvučene u svet prostitucije novcem koji su kao tvrde italijanski mediji pozivajući se na istražitelje, koristile za kupovinu nove odeće i mobilnih telefona.

Vođa grupe osuđen je na devet godina 2014. godine, sudija je tada izjavio da su devojčice zanele verujući da mogu lako da zarade novac.

Korijere dela Sera piše da se sudija Paola di Nikola odlučila na ovu meru da bi pomogla devojčici da shvati "da je prava šteta koju je nanele sebi, štete koju trpi njeno žensko dostojanstvo".

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd