Monday, February 19, 2018

Kada je 2013. godine u njihovom komšiluku organizovan prvi 'Swingfields', stanovnici sela Flaxley mislili su da se radi o manjem muzičkom festivalu.

Ali, već nakon prvog dana shvatili su koliko su bili u zabludi.

U pitanju je zaista bio festival i da - bilo je i muzike. 

Međutim, njegovi posetioci nisu došli zbog muzike već zbog - seksa.

Krajem ovog meseca u Flaxleyu će biti održan četvrti po redu 'Swingfields' koji je u samo nekoliko godina prerastao u doslovno najveće orgije u Evropi, a možda i u svetu. Organizatori ove godine očekuju dolazak više od 700 ljudi i to većinom parova.

Ulaznica nije dovoljna za ulazak na festival - svaki gost naime organizatorima mora predočiti i nekoliko preporuka te dokumentaciju koja potvrđuje da je zdrav. 

Osim u seksu, svi gosti mogu uživati u saunama, vrućim kupkama, pa čak i radionicama i koncertima. 

Nakon što su se žalili i protestovali prošle godine, stanovnici Flaxleya šokirani su jer će se festival opet održati u njihovom komšiluku i to, kažu organizatori, još veći i bolji nego ikad.

Najviše im je, piše Mirror, smetala glasna muzika, a ravnodušni nisu ostali ni na odbačeno donje rublje koje su još mesecima pronalazili po svojim poljima. 

Neki od njih se pozivaju i na nemoralnost celog festivala, a organizatori kažu da je to klasično englesko 'Viktorijansko zanovetanje'. 

Oni naglašavaju da imaju sve potrebne dozvole, što je potvrdila i lokalna policija koja je pozvala nezadovoljne građane da prilože pisane žalbe.

Prošlih godina, kažu, nije bilo pisanih pritužbi, a na neslužbene pritužbe ne mogu reagovati. Žalili se nisu jedino lokalni ugostitelji koji ta tri dana imaju daleko najbolji promet u godini. 

Komentari  

-1 #1 Stevan 17-06-2016 16:43
Sodoma i Gomora.
Prijavi administratoru

MOŽDA VAM JE INTERESANTNO

 
loading...

WEB PREPORUKE

Loading...

PRATITE NAS

 

KONTAKT

+ 381 65 333 9029

info@expres.rs

Marketing

ANKETA

Da li SNS gubi vlast u Beogradu?

TEMPERATURA

 
DMC Firewall is a Joomla Security extension!