IZ MOG UGLA

"Laž da je Nikolić polagao ispite, u jednom danu dok je bio u Strazburu na zasedanju parlamentarne skupštine SE, položio dva ispita"

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Ljubiša Stojmirović izjavio je danas da predsednik Srbije Tomislav Nikoić može da bude ponosan na svoju diplomu i pozvao sve poslanike da zbog ličnog animoziteta ne vređaju ni predsednika, ni studente, ni fakultet koji je Nikolić završio.

Stojmirović je rekao da je Nikolić polagao i položio kod njega i da je dobio ocenu koju je zaslužio, a da su to utvrdile i brojne komisije koje je na fakultet slala Demokratska stranka.

"Nikolić može da se ponosi svojom diplomom jer je i u praksi pokazao da je dobar inženjer industrijskog menadžmenta", kazao je Stojmirović povodom optužb pojedinih poslanika da je Nikolić kupio diplomu.

Poslanica SRS Nataša Jovanović kazala je da je laž da je Nikolić polagao ispite i kao primer navela, da u jednom danu dok je bio u Strazburu na zasedanju parlamentarne skupštine SE, položio dva ispita.

Podeli vest sa prijateljima:

Komentari  

+1 #1 kole 11-08-2016 22:11
dali vam ovaj covek kada ga pogledate,pokaz uje svojim izgledom da je sposoban da polozi makar jedan ispit,a kamo li cak dva ispita u istom danu,Mnogo je kume!.ali on postade predsednik ni kriv ni duzan,to samo pokazuje stanje nacije u kome se nalazi.
Prijavi administratoru
 

PRATITE NAS

KONTAKT

+ 381 65 43 43 646

info@expres.rs

Marketing

ANKETA

Da li će Aleksandar Vučić biti predsednik Srbije ?

TRENUTNA TEMPERATURA

 
Our website is protected by DMC Firewall!