Wednesday, February 21, 2018
Sastojci 500 grama špageta 100 grama narendanog parmezana 6 zrelih paradajza 4 čena belog luka vezica peršuna crvena ljuta paprika Način pripreme Narežite oguljeni
Još u petom veku pre Nove ere pripremali su takozvani tagenias od brašna, maslinovog ulja, meda i kiselog mleka i posluživali ih za doručak.
Na Jutjub kanalu America's Test Kitchen sproveden je jedan eksperiment kako bismo konačno dobili tačan odgovor na pitanje kada se tačno dodaje so - na
Nema kuće u čijem frižideru nećete naći kečap ili majonez - svakodnevno ih koristimo, uz sendviče, pomfrit, kobasice ili nešto sasvim drugo. No, mi
Jednostavno se priprema, a ukus je neponovljiv Potrebno je: 5 dl mleka 1 puding od vanile 500 g višanja bez koštica 1 kašika gustina
Potrebno je: 4 jaja 4 kašike brašna 1 prašak za pecivo 4 kašike griza 200 gr šećera 100 gr seckanih oraha 50 gr suvog
Sastojci 2 šargarepe 3 nakisele jabuke 3 struka mladog crnog luka ili glavica crvenog luka manja rotkva 2-3 crvene rotkvice 2 kašike soka od
Niko mu neće odoleti Većina žena se trudi da vodi računa o liniji i da ne unosi previše slatkiša. Ali, šta kada nas obuzme silna želja za nekim slasnim, ukusnim
Savršena ideja za brz i neverovatno ukusan ručak! Sastojci: 500 g mlevenog mesa, so, biber, 1 mala glavica crnog luka, 200 g majoneza, 200 g kisele pavlake, 2 jaja,
Ruska varijanta se razlikuje od one koju mi pravimo, ali i jedna i druga su daleko od originalnog recepta. Misje Olivje je koristio meso
Strana 1 od 27
 

MOŽDA VAM JE INTERESANTNO

 
loading...

PRATITE NAS

 

KONTAKT

+ 381 65 333 9029

info@expres.rs

Marketing

ANKETA

Da li SNS gubi vlast u Beogradu?

TEMPERATURA

 
DMC Firewall is a Joomla Security extension!